Motorni prekopalnik STIHL MH 700 - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Motorni prekopalnik STIHL MH 700

Motorni prekopalnik STIHL MH 700
 • Motorni prekopalnik STIHL MH 700
 • Motorni prekopalnik STIHL MH 700
 • Motorni prekopalnik STIHL MH 700
 • Motorni prekopalnik STIHL MH 700
 • Motorni prekopalnik STIHL MH 700
Motorni kultivator STIHL MH 700 je vsestranska naprava za srednje velike površine in velike grede.
 • Cena:

  1.204,00 €

 • Šifra artikla:

  487327

 • Teža:

  113kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  6251 011 3913

 • Blagovna znamka:

  Stihl

 • Garancija:

  2 leti

Dobava: predvidoma 3 dni

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Zelo zmogljiv motorni kultivator z veliko delovno širino, primeren za velike obdelovalne površine. Hitrost premikanja lahko individualno nastavljate z dvema prestavama naprej in eno vzvratno prestavo. Nastavitev delovne širine, višinska in stranska nastavitev krmila za prilagoditev telesni višini in opravilu, preklopno kolo za transportiranje spredaj, filter olja za delo v prašnem okolju. Vključno s 16-paličnimi pnevmatikami na zrak za premikanje motornega kultivatorja.


Tehnični podatki:
Delovna širina (cm):120
Orodje za okopavanje(ø v cm):36
Pogon:2 naprej + 1 nazaj
Vsebina rezervoarja (l):3,6
Tip motorja:EHC 700.0
Delovna prostornina (cm³):252
Moč (kW/KM):5,2/7,1
Delovno število vrtljajev (vrt./min):3.600
Teža (kg):113
Zagotovljen nivo zvočne moči LwA (dB[A]):100
Nivo vibracij ahw (m/s²):6,9
Nevarnostni faktor K (m/s²):2,76
Oprema:

Položaj za čiščenje
V položaju za čiščenje boste nože za okopavanje motornega kultivatorja STIHL preprosto čistili, namestili in sneli.

Preprosto upravljanje plina
Z obema ročajema vodite motorni kultivator STIHL. Na dosegu roke je enota za upravljanje plina, tako da lahko med upravljanjem hkrati s palcem upravljate regulator števila vrtljajev na krmilu. Tako lahko moč motornega kultivatorja med okopavanjem natančno nastavljate.

Sistem proti vibracijam
Sistem proti vibracijam je integriran v pritrditev krmila motornega kultivatorja STIHL. Sistem zmanjša vibracije na krmilu, s čimer se zmanjša delovni napor pri dalj časa trajajočem delu.

Noži za okopavanje
Noži za okopavanje motornih kultivatorjev STIHL imajo posebno obliko, s katero zaradi optimiziranega zaporedja delovnih gibov zelo učinkovito okopate tla.

Deljivo orodje za okopavanje
Deljivo orodje za okopavanje tega motornega kultivatorja STIHL omogoča prilagodljivo nastavitev delovne širine. Tako lahko okopavate in sadite tudi kulture z manjšo razdaljo med vrstami. Stranske plošče ščitijo rastline pri oranju.

Premična zavorna zagozda
Z zavorno zagozdo lahko nastavljate delovno globino. Premična zagozda olajša delo z motornimi kultivatorji STIHL v ozkih in ovinkastih predelih. Zavorna zagozda se lahko nastavi v treh stopnjah, ima zaščito pred izgubo in zasnovana je tako, da jo brez napora dosežete.

Kolesa za transportiranje
Za lažje transportiranje je ta motorni kultivator STIHL opremljen s kolesno osjo v zadnjem delu naprave. Med okopavanjem lahko kolesa dvignete.

Motor OHV znamke Kohler s funkcijo SmartChoke
Ta motorni kultivator STIHL poganja štiritaktni motor znamke Kohler s tehnologijo OHV. Zgoraj ležeči ventili zagotavljajo zelo čisto in učinkovito zgorevanje mešanice bencina in zraka. Sistem SmartChoke poskrbi za preprost in zanesljiv zagon. Kovana motorna gred in valjeva puša iz litega železa sta bili zasnovani za dolgo življenjsko dobo.

Nastavljivo krmilo
Krmilo motornega kultivatorja STIHL se lahko nastavlja brez orodja – omogoča stransko nastavitev in nastavite po višini. Za lažje shranjevanje in transportiranje motornega kultivatorja se lahko krmilo preklopi.