Čelada Advance X-Vent BT - Bluetooth - agronet.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Čelada Advance X-Vent BT - Bluetooth

Čelada Advance X-Vent BT - Bluetooth
Čelada Advance X-Vent BT - Bluetooth
 • Cena:

  189,00 €

 • Šifra artikla:

  487451

 • Teža:

  0,8kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  0000 888 0806

 • Blagovna znamka:

  Stihl

Dobava: predvidoma 1 dan

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Inovativna kombinacija zaščite glave z optimalno porazdelitvijo teže. Ozek model glušnikov. Obseg glave se z vrtljivim zapiralom lahko nastavlja tudi med nošenjem. Zračne odprtine so porazdeljene po celotni čeladi. Kratek ščit za nemoten pogled in brezhibno delo. Mrežica iz raztegljivega jekla, zelo dobro prepuščanje svetlobe. Odsevne nalepke poskrbijo za boljšo opaznost. Elastično tesnilo vizirja na ščitu čelade, ki prepreči vdor umazanije. Individualno nastavljiva zaščita sluha. Ustreza EN 352, EN 397, EN 1731. Zelo dobra prepustnost svetlobe. Odsevne nalepke poskrbijo za boljšo opaznost. Elastično tesnilo vizirja na ščitu čelade, ki prepreči vdor umazanije. Individualno nastavljiva zaščita sluha. Ustreza EN 352, EN 397, EN 1731.
Tehnične podrobnosti:
Zaščita sluha:SNR 27 (H:31; M:23; L:18)
Material čelade:ABS
Vpetje notranje podloge:6-točk
Prepuščanje svetlobe:75-80 %
Oprema:

Zaslonka
Zaslonka zagotovi udobnejše in varnejše delo ob močni svetlobi od zgoraj. Poleg tega ščiti vizir pred snegom in mokroto ter s tem zagotovi nemoten pogled.

Zaščitna mrežica iz raztegljivega jekla
Zagotavlja najboljšo prepustnost svetlobe. Zelo robustna mrežica s satasto zgradbo poskrbi za nemoten pogled. Iz nerjavnega raztegljivega jekla. Upoštevajte: zaščita obraza ne more nadomestiti zaščite oči - zaščitnih očal.

Zračenje čelade
Termična slika prikazuje prednosti čelade s serijskim zračenjem (desno). Temperatura se zniža za dve do tri stopinje in zračna vlažnost se zmanjša za 50 %.