Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POMEMBNO OBVESTILO - Ključne informacije za kupce in ukrepi zaradi izrednih razmer.
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akumulatorska žaga STIHL MSA 160 C-BQ

Akumulatorska žaga STIHL MSA 160 C-BQ
STIHL MSA 160 C-BQ - akumulatorska žaga, namenjena domači uporabi za žaganje manjših dreves, manjša dela v sadovnjaku ali žaganje drv v zaprtih prostorih.

  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra:

    488198

  • Blagovna znamka:

    Stihl

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

STIHL MSA 160 C-BQ je žaga na elektronsko uravnavan elektromotor (EC), ki ga poganja baterija. Kot vse ostale Stihl akumulatorske naprave, tudi to žago poganja 36 V Lithium-Ionska baterija. Namenjena je domači uporabi za žaganje manjših dreves, manjša dela v sadovnjaku ali žaganje drv v zaprtih prostorih. Zaradi svojega tihega delovanja je posebno primerna za urbana naselja, kjer je nivo hrupa zelo pomemben.

CENA NE VKLJUČUJE BATERIJE IN POLNILCA!


Tehnični podatki:
Tip akumulatorja:

Lithium-Ion

Meč Rollomatic-E (cm):

30

Energija baterije (Wh):

160

Teža brez baterije (kg):3,2
Garancija:1 leto


Tehnične podrobnosti:
Teža brez baterije (kg):3,2
Energija baterije (Wh):160
Kapaciteta baterije (Ah):4,5
Nivo zvokovne moči (dB[A]):95
Nivo zvokovnega tlaka (dB (A)):84
Nivo vibracij levo/desno (m/s2):4,5 /4,5
Veriga STIHL Oilomatic (korak):1/4" 1,1
Veriga STIHL Oilomatic (Tip):Picco Micro 3 (PM3)
Meč Rollomatic-E ( cm):30
Oprema:

Zavora verige QuickStop Super (Q)
Dodatni zavorni sistem za dodatno varnost iz podjetja STIHL: veriga se ne zaustavi samo v primeru zadostnega povratnega udarca ali aktiviranja sprednje zaščite za roke, temveč tudi takoj, ko izpustite zadnji ročaj. Ta edinstvena varnostna oprema omogoča dodatno zaščito uporabnika v vseh delovnih položajih.

Sistem za hitro napenjanje verige STIHL (B)
Prihranite čas in napor pri napenjanju verige. S sistemom za hitro napenjanje verige STIHL lahko verigo brez orodja in stika z ostro verigo zelo preprosto nastavite. Samo sprostite pokrov verižnika in zavrtite nastavitveno kolo, da dosežete optimalno napetost.

EC-Motor
EC-motor izkoristi do 55 % več moči akumulatorske baterije in jo pri tem varuje, saj se življenjska doba baterije podaljša za do 70 %. Poleg tega prepriča z nizko težo, kompaktnimi merami in mehaniko, ki je skoraj brez obrabe.

Upravljalni ročaj
Črna mehka komponenta na zadnjem upravljalnem ročaju poskrbi za varen in dober oprijem v vsakem delovnem položaju. Prestavna ročica se sprosti s stranskim zapornim gumbom.

STIHL Ematic-Sistem
Sistem STIHL E-Matic je sestavljen iz meča Ematic, verige Oilomatic in črpalke za olje z reguliranjem količine. Posebna zasnova meča in verige poskrbi za to, da pride vsaka kapljica olja za mazanje verige brez izgub natanko tja, kjer jo potrebujete. S tem se lahko poraba olja zmanjša tudi do 50 %.

Pokrov rezervoarja za olje, ki ne potrebuje orodja
Patentirani pokrovi za rezervoarje za gorivo in olje. Takšni rezervoarji se hitro, brez napora in popolnoma brez orodja odprejo in ponovno zaprejo. (slika lahko odstopa)Zaradi prozornega rezervoarja za olje in pokrova, ki ne potrebuje orodja, boste brez težav preverili raven olja.

Dvoročno upravljanje
Ergonomično oblikovan sprednji ročaj in udoben zadnji ročaj z mehko komponento omogočata udobno, manj naporno in varno delo v vsakem delovnem položaju.

Polnilnik
Na voljo sta dva serijska polnilnika: standardni polnilnik AL 100 in polnilnik za hitro polnjenje AL 300. Model AL 100 napolni akumulatorsko baterijo AP 80 v pribl. 70 minutah. Model AL 300 jo napolni v 25 minutah.

Litium-Ionska-Baterija
Zmogljiva litij-ionska akumulatorska baterija je združljiva z vsemi akumulatorskimi napravami STIHL/VIKING. Baterijo lahko več stokrat napolnite. Brez spominskega učinka, konstantna moč v celotnem času delovanja. Za avtonomno delo kot pri bencinski napravi. V treh zmogljivostnih skupinah: AP 80 z močjo 80 Wh, AP 160 z močjo 160 Wh in AP 180 z močjo 178 Wh. S prikazom stanja polnjenja. Polnjenje možno s polnilnikom AL 100 ali AL 300.