Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort

Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort
 • Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort
 • Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort
 • Vrtna črpalka AL-KO Jet 4000 Comfort
Vodna črpalka Jet 4000 Comfort je opremljena za udobno uporabo in posebej učinkovito, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje vrta.
 • Cena:

  159,90 €

 • Šifra artikla:

  490378

 • Teža:

  8kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  112841

 • Blagovna znamka:

  AL-KO

 • Garancija:

  2 leti

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

Želite vodo za zalivanje cvetlic, trate in vrta udobno črpati iz vodnjaka, ribnika ali cisterne? Se želite sproščeno ohladiti s prho na svojem vrtu? Ali želite črpati čisto vodo z visokim tlakom na večjo razdaljo? V teh primerih so naše vrtne črpalke prave za vas. So idealen pripomoček pri namakanju vašega vrta. S samo nekaj prijemi namestite črpalko in jo pripravite za tiho in učinkovito črpanje. To velja zlasti za vodno črpalko AL-KO Jet 4000 Comfort: DIY-revija Selber Machen (izdaja 9 z izidom 08/2013) ji je z oceno „dobro (1,8) dodelila najvišje mesto med vodnimi črpalkami. Preizkuševalci so zapisali: „Prav ničesar ne moremo očitati tej črpalki". Pohvalili so tudi nizko raven hrupa. S svojim močnim motorjem 1.000 W ima več kot dovolj moči za črpanje vode iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico. Kakovost črpalke je opazna tudi pri podrobnostih, katerih pomen se pokaže pri dolgotrajnejšem obratovanju: priključni navojni nastavki so iz medenine. Sestavni deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz nerjavnega plemenitega jekla. Z višino črpanja do 45 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v različne namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – vrtna črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 4.000 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti. V ta namen je priložen priročen ključ za filter, ki služi za odvitje XXL-filtra.
Učinkovit sesalni sistem vrtne črpalke AL-KO JET 4000 Comfort omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Elektronski krmilni sistem Flow-Control neprestano nadzira delovanje črpalke in skrbi za zanesljivo zaščito pred suhim tekom. Ohišje vrtne črpalke AL-KO JET 4000 Comfort je iz umetne mase, velika spodnja ploskev omogoča zanesljivo postavitev črpalke. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1", zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.
Opomba: vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.

Tehnične podrobnosti:
Kategorija:Comfort
Moč (W):1000
Maks. višina črpanja/tlak:45m/4,5bar
Maks.pretok:4.000l/h
Maks.višina sesanja:8m
Črpalna enota:1-stopenjska
Izhod črpalke ø:G1" (33,3mm)
Teža:8,0 kg
Dimenzije izdelka (DxŠxV):47,6x20,8x35,0 cm