SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Rebell Rosso, 8 plošč

Rebell Rosso, 8 plošč
REBELL® rosso
Rdeče, križne lepljive plošče za nadzor leta vrtnega zavrtača (Xyleborus dispar) v sadjarstvu in vinogradništvu. Lahko se uporablja v kombinaciji z vabo na osnovi alkohola.
 • Cena:

  48,40 €

 • Šifra artikla:

  70054

 • Teža:

  0,12kg

 • EAN:

  3830037858063

Dobava: predvidoma 3 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Barvne vabe za zanesljiv nadzor številčnosti in prisotnosti škodljivcev.

Rebell®: značilnosti
Minimalen vnos pesticidov je prednostna naloga sodobnih kmetijskih praks. Da bi ji lahko zadostili, je nujna uporaba instrumentov, ki ustrezno predvidijo čas in intenzivnost pojava škodljivcev za potrebe usmerjene uporabe fitofarmacevtskih sredstev.

Visoko zanesljiv pripomoček za nadzor škodljivcev so Rebell® barvne vabe. V primerjavi s podobnimi izdelki imajo naslednje prednosti:
- Rebell® barvne vabe je razvil Agroscope Changings-Wadenswil (ACW)\ ki vrši neprestan nadzor kakovosti izdelka.
- Barvni spekter Rebell® barvnih vab je visoko specifično prilagojen posamičnemu insektu. Vabe so zato visoko učinkovite v nadzoru številčnosti ciljnih škodljivcev ob bistveno zmanjšanem ulovu koristnih in neciljnih žuželk.
- Vse Rebelf® barvne vabe vsebujejo UV- filter za preprečitev blede nja, zato imajo daljšo dobo uporabe.
- Vabe so do 2-krat obnovljive (omogočajo skupno do 3 rabe). Po zaključku uporabe jih očistimo (Glurex forte) in pred ponovno uporabo obnovimo nanos lepila (Tangletrap). Lepilo, uporabljeno na vseh Rebell® barvnih vabah je vrhunske kakovosti in odporno na še tako ekstremne vremenske pogoje

REBELL® rosso uporaba:
- sadne vrste
- vinogradništvo