Izdelek iz kvasovk Vialatte OPEN PURE FRAICHEUR - 250 g
Vialatte OPEN PURE FRAICHEUR je pripravek narejen iz izbranih celičnih sten polisaharidov kvasovk Saccharomyces cereviase in rastlinskih polisaharidov.
- Cena:
po ponudbi
- Šifra artikla:
800397
- Teža:
0,326kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
OPENP0001
- Blagovna znamka:
- EAN:
1000008003972
Zaloga: na zalogi
Opis izdelka
VIALATTE OPEN PURE FRAICHEUR je v obliki praška bež barve z rahlim vonjem po kvasovkah. Izdelek je popolnoma topen in se ga lahko uporabi na vinu tik pred stekleničenjem.

Navodila za uporabo:
Izdelek potopite v njegovi 10-kratni količini vina in vseskozi mešajte. Pripravek se naj potem dodaja vinu z metodo prečrpavanja.

Navodila za uporabo:
Izdelek potopite v njegovi 10-kratni količini vina in vseskozi mešajte. Pripravek se naj potem dodaja vinu z metodo prečrpavanja.
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Izdelek ima zaščitni učinek na vino, saj omejuje tartrate in proteine. Ima tudi pozitiven učinek na organoleptične značilnosti vina, saj zagotavlja intenzivnost in vztrajnost. Izdelek poskrbi za zaokrožen okus in povečuje aromatično svežino. Pri mladih vinih se izdelek lahko uporablja za zagotavljanje polnega okusa in krepljenje aromatskih potencialov in karakter vina. Pri vinih, občutljivih na spremembe, izdelek poskrbi za zaokrožen okus in aromatsko svežino. |
---|---|
Priporočljiv odmerek: | 0,5 do 20 g / hL |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
Uporaba: | bela, rosé, rdeča vina ter penine. Med zorenjem, na koncu fermentacije pred stekleničenjem. |
Pakiranje: | 250 g |
![]() | Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |