Izdelek iz kvasovk Vialatte OPEN PURE FRAICHEUR - 250 g
Vialatte OPEN PURE FRAICHEUR je pripravek narejen iz izbranih celičnih sten polisaharidov kvasovk Saccharomyces cereviase in rastlinskih polisaharidov.
- Cena:
144,12 €
-
ali od 13,47 € / mesec | Izračun obrokov
- Šifra artikla:
800397
- Teža:
0,326kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
OPENP0001
- Blagovna znamka:
- EAN:
1000008003972
Zaloga: na zalogi
KOS
Opis izdelka
VIALATTE OPEN PURE FRAICHEUR je izdelek podjetja Martin Vialatte, zasnovan za izboljšanje organoleptičnih lastnosti vin, še posebej belih in roze vin. Gre za pripravek, sestavljen iz specifičnih polisaharidov iz celičnih sten kvasovk Saccharomyces cerevisiae in rastlinskih polisaharidov (E414). Ta kompleks pomaga povečati svežino in aromatično izražanje vina ter izboljša občutek polnosti v ustih.
- Povečuje svežino vina – izboljša občutek svežine v belih in rosé vinih.
- Izboljšuje aromatično izražanje – poudari sadne, cvetlične in subtilne aromatske note.
- Izboljša polnost v ustih – prispeva k bolj harmoničnemu občutku vina.
- Naravna sestava – polisaharidi iz kvasovk in rastlinskih polisaharidov (E414) so popolnoma naravni.
- Antioksidativna zaščita – pomaga ohranjati stabilnost aroma in svežino med zorenjem.
Uporabo:
0,5–20 g/hL
- Povečuje svežino vina – izboljša občutek svežine v belih in rosé vinih.
- Izboljšuje aromatično izražanje – poudari sadne, cvetlične in subtilne aromatske note.
- Izboljša polnost v ustih – prispeva k bolj harmoničnemu občutku vina.
- Naravna sestava – polisaharidi iz kvasovk in rastlinskih polisaharidov (E414) so popolnoma naravni.
- Antioksidativna zaščita – pomaga ohranjati stabilnost aroma in svežino med zorenjem.
Uporabo:
0,5–20 g/hL
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Izdelek ima zaščitni učinek na vino, saj omejuje tartrate in proteine. Ima tudi pozitiven učinek na organoleptične značilnosti vina, saj zagotavlja intenzivnost in vztrajnost. Izdelek poskrbi za zaokrožen okus in povečuje aromatično svežino. Pri mladih vinih se izdelek lahko uporablja za zagotavljanje polnega okusa in krepljenje aromatskih potencialov in karakter vina. Pri vinih, občutljivih na spremembe, izdelek poskrbi za zaokrožen okus in aromatsko svežino. |
---|---|
Priporočljiv odmerek: | 0,5 do 20 g / hL |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
Uporaba: | bela, roze, rdeča vina ter penine. Med zorenjem, na koncu fermentacije pred stekleničenjem. |
Pakiranje: | 250 g |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |