SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Bakterija REFLEX MALO® 360 - doziranje za 250 L

Bakterija REFLEX MALO® 360 - doziranje za 250 L
Vialatte Bakterija REFLEX MALO® 360 je bakterija Oenococcusoeni, izbrana za opravljanje mlečnokislinske fermentacije belih in rdečih vin v omejenih pogojih (nizek pH, visoka vsebnost alkohola, zahtevnejše vrste vinske trte itd.).
  • Cena:

    27,90 €

  • Šifra artikla:

    800465

  • Teža:

    0,27kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    REFLE0001

  • Blagovna znamka:

    Martin Vialatte

  • EAN:

    1000008004658

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

REFLEX MALO® 360 je profesionalni pripravek mlečnokislinskih bakterij Oenococcus oeni, zasnovan kot univerzalna rešitev za malolaktično fermentacijo v vseh tipih vin. Zaradi svoje prilagodljivosti uspešno deluje v širokem spektru pogojev – pri različnih pH vrednostih, višjih koncentracijah alkohola in prisotnosti SO₂. Malolaktična fermentacija je ključna za zniževanje kislosti, mehčanje okusa, povečanje aromatske kompleksnosti in dolgoročno stabilnost vin. REFLEX MALO® 360 omogoča, da ta proces poteka varno in zanesljivo v belih, rose in rdečih vinih.

- Univerzalna uporaba za vse tipe vin
- Stabilno delovanje tudi v zahtevnejših pogojih
- Izboljša harmonijo, mehkobo in aromatski profil vina
- Praktična izbira za vinske kleti, ki želijo eno rešitev za različna vina

Doziranje: (ena doza = 2,5 hl)

Tehnični podatki

Vrsta: Oenococcusoeni
Alkoholna toleranca: do 16 % vol.
pH toleranca: 3,2
SO2 toleranca: 50 ppm
Optimalna temperatura delovanja: 17 - 25 °C
Kinetika AF: hitra (zaradi velika števila aktivnih celic)
Proizvajanje hlapne kislosti: nizko
Uporaba: skrbi za mlečnokislinsko fermentacijo vseh vrst vin
Pakiranje: doza za 250 hL
Skladiščenje: Hranite pri temperaturi - 18 °C (zamrznjeno). Odprto nemudoma porabite.
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.