Tanin SUBLIFRESH - 1 kg
Vialatte tanin SUBLIFRESH je posebna priprava taninov proantocianidinov in galotaninov.
- Cena:
126,82 €
-
ali od 11,88 € / mesec | Izračun obrokov
- Šifra artikla:
800473
- Teža:
1,043kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
SUBLI0010
- Blagovna znamka:
- EAN:
3604130063378
Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)
KOS
Opis izdelka
Tanin SUBLIFRESH, zasnovan za izboljšanje svežine in aromatskega izraza belih in roze vin. Gre za kombinacijo kondenziranih (proantocianidinskih) in hidrolizabilnih (galičnih) taninov, ki prispevajo k strukturi, harmoniji in antioksidativni zaščiti vina.
- Povečanje svežine in sadnih arom vina
- Izboljšanje harmoničnosti in strukture
- Antioksidativno zaščito in preprečevanje prezgodnjega staranja
Uporabo:
2–15?g/hL
- Povečanje svežine in sadnih arom vina
- Izboljšanje harmoničnosti in strukture
- Antioksidativno zaščito in preprečevanje prezgodnjega staranja
Uporabo:
2–15?g/hL
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Hidrolizirani tanini, ki jih vsebuje ta izdelek, so bili izbrani zaradi njihovih sposobnosti glede procesa oksidacije (poraba raztopljenega kisika, vezanje prostih radikalov, ki škodujejo aromatičnim spojinam in inhibicija encimov, kot je lakaza. Ta izdelek nudi belim in rosé vinom naravno taninsko strukturo. Tanini v tem izdelku so bili izbrani zaradi njihove zmožnosti vzdrževanja optimalnega potenciala redoks reakcije, ki pomaga pri ohranjanju sadnih ali cvetnih arom. |
---|---|
Uporaba: | Ta izdelek se uporablja zgodaj, pred cepitvijo kvasovk, da zaščiti aromatične spojine, ki jih sproščajo kvasovke na začetku alkoholne fermentacije. Izdelek se lahko uporablja na belih ali rosé vinih. |
Pakiranje: | 1 kg |
Priporočljiv odmerek: | 2 do 15 g / hL |
Skladiščenje: | Hranite neodprto v suhem in temnem prostoru, stran od stvari z intenzivnim vonjem. Odprt izdelek nemudoma porabite. |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |