SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

ANTARTIKA® Fresh - 1 L

ANTARTIKA® Fresh - 1 L
Vialatte ANTARTIKA® Fresh je pripravek, ki temelji na kombinaciji kalijevega poliasparata in rastlinskih polisaharidov, izbranih zaradi njihovega učinka na aromatične profile vin.
 • Cena:

  po ponudbi

 • Šifra artikla:

  800780

 • Teža:

  1,2kg

 • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

  ANTAR0011

 • Blagovna znamka:

  Martin Vialatte

 • EAN:

  1000008007802

Zaloga: na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

ANTARTIKA® Fresh stabilizira vina glede na tartratno obarjanje kalijevega bitartrata in krepi njihov svež, sadni značaj, ne da bi povečal njihovo togo taninsko strukturo. Ta izdelek prinaša svežino, sadnost in trajanje.

Navodila za uporabo:
Izdelek se naj dodaja z metering črpalko pred zadnjo filtracijo. Cisterno ob dodajanju dobro premešajte.
Enološke značilnosti:Ta izdelek je koloidna zaščita, ki deluje na oblikovanje kristalov (nukleacija) in na razvoj mikrokristalov kalijevega bitartrata, ki se nahajajo v vinu.
Priporočljiv odmerek:10 do 20 cL / hL
Skladiščenje:hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
Uporaba:Izdelek se lahko uporablja na rdečih, belih in rosé vinih, ki so pripravljena na stekleničenje. Deluje skoraj nemudoma. Bela in rosé vina morajo pred uporabo tega izdelka biti proteinsko stabilna. Izdelek naj se dodaja vinu pri temperaturi nad 12 °C.
Pakiranje:1 l
 Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.