ANTARTIKA® Fresh 10 L
Vialatte ANTARTIKA® Fresh je pripravek, ki temelji na kombinaciji kalijevega poliasparata in rastlinskih polisaharidov, izbranih zaradi njihovega učinka na aromatične profile vin.
- Cena:
232,49 €
-
ali od 11,34 € / mesec | Izračun obrokov
- Šifra artikla:
800781
- Teža:
10,6kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
ANTAR0012
- Blagovna znamka:
- EAN:
1000008007819
Zaloga: na zalogi
Dodaj v košarico
KOS
Opis izdelka
ANTARTIKA® Fresh je zaščitni kolid, zasnovan za stabilizacijo vin pred nastajanjem kristalov kalijevega bitartrata (tartarja). Njegova edinstvena sestava temelji na kombinaciji kalijevega poliaspartata in rastlinskih polisaharidov, ki so skrbno izbrani zaradi njihovega vpliva na aromatični profil vina. Ta inovativna rešitev ne le preprečuje nastanek oborine, temveč tudi poudari sveže in sadne značilnosti belih vin .
Dvojno delovanje: Deluje tako na tvorbo kristalov (nukleacijo) kot na rast mikrokristalov kalijevega bitartrata, s čimer preprečuje nastanek oborine brez vpliva na barvo rdečih vin .
Uporaba: Priporočljiv je za stabilizacijo rdečih vin, zlasti tistih z nestabilnimi barvnimi snovmi .
Hitro delovanje: Njegovo delovanje je skoraj takojšnje, kar omogoča hitro in učinkovito stabilizacijo vina
Uporabo:
100 do 200 mL/hL
Dvojno delovanje: Deluje tako na tvorbo kristalov (nukleacijo) kot na rast mikrokristalov kalijevega bitartrata, s čimer preprečuje nastanek oborine brez vpliva na barvo rdečih vin .
Uporaba: Priporočljiv je za stabilizacijo rdečih vin, zlasti tistih z nestabilnimi barvnimi snovmi .
Hitro delovanje: Njegovo delovanje je skoraj takojšnje, kar omogoča hitro in učinkovito stabilizacijo vina
Uporabo:
100 do 200 mL/hL
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Ta izdelek je koloidna zaščita, ki deluje na oblikovanje kristalov (nukleacija) in na razvoj mikrokristalov kalijevega bitartrata, ki se nahajajo v vinu. |
---|---|
Priporočljiv odmerek: | 100 do 200 mL / hL |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
Uporaba: | Izdelek se lahko uporablja na rdečih, belih in rosé vinih, ki so pripravljena na stekleničenje. Deluje skoraj nemudoma. Bela in rosé vina morajo pred uporabo tega izdelka biti proteinsko stabilna. Izdelek naj se dodaja vinu pri temperaturi nad 12 °C. |
Pakiranje: | 10 l |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |