Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ročni refraktometer RHBS-44ATC+GRATIS TABELE VREDNOSTI!

Ročni refraktometer RHBS-44ATC+GRATIS TABELE VREDNOSTI!
  • Ročni refraktometer RHBS-44ATC+GRATIS TABELE VREDNOSTI!

Ročni refraktometer RHBS-44ATC je kovinski optični instrument s katerim hitro in enostavno merimo količino suhe snovi v tekočinah.
OB NAKUPU REFRAKTOMETRA VAM PODARIMO KOMPARATIVNE TABELE REFRAKTOMETRIČNIH, AEROMETRIČNIH MERITEV SLADKORJA IN ALKOHOLA. 

  • Cena:

    25,99 €

  • Šifra artikla:

    80088

Dodaj v košarico
kom

Opis izdelka

S tem natančnim merilnim instrumentom lahko neposredno izmerite količino sladkorja v grozdju, sadnih kašah, sokovih... Ta optični instrument deluje na osnovi analizirane tekočine, ki se lomi skozi tekočino in lečo. Ima priročno in čitljivo trojno skalo z zelo majhnim koeficientom odstopanja (pod 0,1%). Odčitek refraktometra je viden na skali in v enotah °Oe, Brix, Babo. Ročni refraktometer je izdelan iz kovine. Njegova prednost je vrhunska kvaliteta, izjemna masivnost ter majhna zasnova, zaradi katere ga lahko preprosto prenašate s seboj. Z njim je izračunavanje alkoholne vrednosti vašega vzorca hitro in enostavno. Ob nakupu refraktometra RHBS-44ATC gratis dobite še komparativne tabele refraktometričnih, aerometričnih meritev sladkorja in alkohola, s katerimi bo vaše merjenje še bolj preprosto.

Material:
kovina
Enote merjenja: 0 - 190°Oe, 0 - 44 Brix, 0 - 38 Babo
Garancija: 1 leto