Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Vprašanja in informacije07 49 93 900
Količina:

0


Znesek:

0,00

Olja za prehrano, zdravje in nego telesa

Olja za prehrano, zdravje in nego telesa
Marija Merljak in Petra Jakob Merljak: Olja za prehrano, zdravje in nego telesa
  • Cena:

    19,99 €

  • Šifra:

    930031

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Olja za prehrano, zdravje in nego telesa je čisto nova sveža knjiga od Marije Merljak. Olja knjiga vas popelje skozi 28 različnih olj, katere lahko uporabite doma, v kulinariki ali zdravilstvu.

Nova knjiga o oljih bo strokovno razjasnila in pojasnila mnoga vprašanja: o maščobah, lastnostih, o lastnostih in pomenu rastlinskih olj v prehrani, ter vas podučila o pridobivanju, shranjevanju in uporabi olj.

Podrobneje bo opisanih in predstavljenih kar 28 olj, in sicer: sončnično, oljčno, bučno, koruzno, ričkovo, sezamovo, sojino, laneno, kokosovo, palmovo, konopljino, orehovo, lešnikovo, mandljevo, arašidovo, makovo, svetlinovo, gorčično, marelično, arganovo, pistacijevo, makadamijevo, boragovo, riževo, pa tudi olje črne kumine, grozdnih pečk, pšeničnih kalčkov.

S pomočjo knjige bomo tudi spoznali, kako stisnemo olje z malimi stiskalnicami za gospodinjstvo, z večjimi za dopolnilno dejavnost in s še večjimi za proizvodnjo za širši trg.

Avtor: Marija Merljak, Petra Jakob Merljak

Obseg: 212 strani

Format: 20 x 23 cm, brošura

Založba: Založba Kmečki glas

Izid: 2014