SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka VIALATTE FERM® W28

Kvasovka VIALATTE FERM® W28
Kvasovka Vialatte FERM® W28 je kvasovka, izbrana za proizvajanje tiolov med vinifikacijo sort grozdja z veliko znanilci arom.
  • Cena:

    od 6,99 €

Izberite:

40gŠifra artiklaZalogaCena
40g8003025 dni6,99 €
100g80030110,60 €
500g80030036,50 €
10kg8003035 dni610,49 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Kvasovka Vialatte W28 podjetja Martin Vialatte je selekcioniran sev Saccharomyces cerevisiae, namenjen pridelavi belih in roze vin z izrazito svežino, sadnimi aromami in aromatično čistostjo. Zagotavlja stabilno in zanesljivo fermentacijo tudi pri nižjih temperaturah (12–20 °C), nizko tvorbo hlapnih kislin in SO₂, kar ohranja sortne značilnosti in svež aromatični profilm da poudari svežino, sadnost in čistost vin, primerna za mlada bela in roze vina ter vina, namenjena hitri potrošnji.

- Idealna za produkcijo aromatičnih belih in roze vin
- Deluje zanesljivo tudi v težkih pogojih (visok alkohol, nizke temp, nizki dušik)
- Nizki stranski produkti, visok glicerol

Odmerek: 20 g/hL

Tehnični podatki

Rod vrsta: Saccharomyces cerevisiae
Optimalna temperatura delovanja: 10-16 °C
Kinetika AF: srednja
Odpornost na alkohol: do 16,5 % vol.
Proizvodnja hlapne kislosti: nizka
Zahtevan dušik: nizek
Proizvajanje H₂S: nizka
Proizvajanje SO₂: srednje
Proizvajanje pene: nizka
Proizvajanje glicerola: 6-8 g/L
Uporaba: Za pridelavo modernih aromatičnih belih in rosé vin ter za sprostitev aromatičnega potenciala aromatičnih sort grozdja, bogatih s predhodniki tiola, kot je Sauvignon, Colombard, Verdejo in sorte rdečega grozdja za pridelavo rosé vin
Sestava: suha vinska kvasovka
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
Priporočljiv odmerek: 20 g / hL
Pakiranje: 500 g
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.