Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE
Vialatte SO.CLASSIC® CE je kvasovka za začetek hitre fermentacije.
- Cena:
od 4,90 €
- Šifra artikla:
N800337
- Blagovna znamka:
Dodaj v košarico
KOS
Opis izdelka
Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE podjetja Martin Vialatte je selekcioniran sev Saccharomyces cerevisiae, zasnovan za pridelavo belih, roze in rdečih vin z aromatično čistostjo in stabilno fermentacijo. Nizka tvorba SO₂ in hlapnih kislin omogoča ohranjanje sortnih značilnosti ter svežine vina. Primerna za različne vinske stile, zagotavlja čisto aromatično izražanje in stabilno fermentacijo za bela, roze in rdeča vina.
- Stabilna in zanesljiva fermentacija
- Ohranja aromatične lastnosti vina
- Primeren za bele, roza in rdeče sorte grozdja
Odmerek: 20 g/hL
- Stabilna in zanesljiva fermentacija
- Ohranja aromatične lastnosti vina
- Primeren za bele, roza in rdeče sorte grozdja
Odmerek: 20 g/hL
Tehnični podatki
Rod vrsta: | Saccharomyces cerevisiae |
---|---|
Optimalna temperatura delovanja: | 12-32 °C |
Kinetika AF: | hitro množenje, srednja fermentacijska hitrost |
Odpornost na alkohol: | do 14 % vol. |
Proizvodnja hlapne kislosti: | nizka |
Zahtevan dušik: | srednje do visok |
Proizvajanje H₂S: | nizko |
Proizvajanje SO₂: | nizko |
Proizvajanje glicerola: | srednje |
Proizvajanje acetaldehida: | nizko |
Uporaba: | Za pridelavo belih, rdečih in rosé vin |
Sestava: | suha vinska kvasovka |
Priporočljiv odmerek: | 20 g / hL |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |