SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE

Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE
Vialatte SO.CLASSIC® CE je kvasovka za začetek hitre fermentacije.
  • Cena:

    od 4,90 €

Izberite:

40gŠifra artiklaZalogaCena
40g8003375 dni4,90 €
100g8003366,99 €
500g80033528,90 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE podjetja Martin Vialatte je selekcioniran sev Saccharomyces cerevisiae, zasnovan za pridelavo belih, roze in rdečih vin z aromatično čistostjo in stabilno fermentacijo. Nizka tvorba SO₂ in hlapnih kislin omogoča ohranjanje sortnih značilnosti ter svežine vina. Primerna za različne vinske stile, zagotavlja čisto aromatično izražanje in stabilno fermentacijo za bela, roze in rdeča vina.

- Stabilna in zanesljiva fermentacija
- Ohranja aromatične lastnosti vina
- Primeren za bele, roza in rdeče sorte grozdja

Odmerek: 20 g/hL

Tehnični podatki

Rod vrsta: Saccharomyces cerevisiae
Optimalna temperatura delovanja: 12-32 °C
Kinetika AF: hitro množenje, srednja fermentacijska hitrost
Odpornost na alkohol: do 14 % vol.
Proizvodnja hlapne kislosti: nizka
Zahtevan dušik: srednje do visok
Proizvajanje H₂S: nizko
Proizvajanje SO₂: nizko
Proizvajanje glicerola: srednje
Proizvajanje acetaldehida: nizko
Uporaba: Za pridelavo belih, rdečih in rosé vin
Sestava: suha vinska kvasovka
Priporočljiv odmerek: 20 g / hL
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.