Hrana za kvasovke VIALATTE NUTRICELL® INITIAL
Vialatte NUTRICELL® INITIAL je hranilo, bogato z aminokislinami, vitamini, minerali in zlasti s preživetvenimi faktorji.
- Cena:
od 4,04 €
- Šifra artikla:
N800364
- Blagovna znamka:
Dodaj v košarico
KOS
Opis izdelka
NUTRICELL INITIAL je profesionalno prehransko dopolnilo za kvasovke, zasnovano za začetno fazo fermentacije, kjer je cilj spodbuda zdravega razvoja kvasovk in stabilen začetek fermentacije. Izdelek vsebuje dušik, aminokisline, vitamine, minerale in mikroelemente, ki omogočajo hitrejšo, učinkovitejšo in stabilno fermentacijo.
- Zagotavlja stabilen in učinkovit začetek fermentacije.
- Spodbuja zdravo rast kvasovk in stabilnost fermentacije.
- Izboljša aromatični profil in uravnoteženost vin.
- Primeren za različne vinske stile: bela, rdeča in roze vina.
Odmerek: 20–40 g/hL mošta.
Uporaba: dodajte neposredno v mošt pred začetkom fermentacije ali na začetku fermentacije.
Prednosti: spodbuja rast kvasovk, preprečuje ustavitve fermentacije in izboljšuje aromatični profil vin.
- Zagotavlja stabilen in učinkovit začetek fermentacije.
- Spodbuja zdravo rast kvasovk in stabilnost fermentacije.
- Izboljša aromatični profil in uravnoteženost vin.
- Primeren za različne vinske stile: bela, rdeča in roze vina.
Odmerek: 20–40 g/hL mošta.
Uporaba: dodajte neposredno v mošt pred začetkom fermentacije ali na začetku fermentacije.
Prednosti: spodbuja rast kvasovk, preprečuje ustavitve fermentacije in izboljšuje aromatični profil vin.
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Ta izdelek je narejen iz namensko izbranih kvasovk avtolizatov in tiamina. Tiamin zagotavlja optimalno množenje kvasovk, medtem ko avtolizati sproščajo ne samo aminokisline, ki so takoj dostopne kvasovkam, temveč tudi vitamine in elemente v sledovih, ki so izredno pomembni za pravilen metabolizem kvasovk. Ta hranila v začetnih fazah pridelave vina okrepijo kvasovke in jih naredijo bolj odporne na slabe pogoje. To omogoča alkoholni fermentaciji potek v najboljših možnih pogojih. |
---|---|
Uporaba: | Dodajanje belemu, rosé in rdečemu moštu. Dodajanje med pripravo na cepitev kvasovk, za ojačanje kvasovk v slabih pogojih (pomanjkanje hranil, tveganje mikrobne kontaminacije, visoka vsebnost alkohola, nizke temperature itd.) |
Priporočljiv odmerek: | 20 do 40 g / hL |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |