Hrana za kvasovke VIALATTE NUTRICELL® AA
Vialatte NUTRICELL® AA je hranilo, sestavljeno izključno iz določenih derivatov kvasovk, ki so bogati z aminokislinami.
- Cena:
od 6,99 €
- Šifra artikla:
N800371
- Blagovna znamka:
Dodaj v košarico
KOS
Opis izdelka
VIALATTE NUTRICELL® AA podjetja Martin Vialatte je profesionalno prehransko dopolnilo za kvasovke, zasnovano za podporo začetni fazi fermentacije. Izdelek vsebuje aminokisline, dušik, vitamine, minerale in mikroelemente, ki omogočajo hitrejšo, stabilnejšo in učinkovitejšo fermentacijo ter razvoj aromatično bogatih, uravnoteženih vin.
- Dober nadzor alkoholne fermentacije v belih, roze in rdečih vinih.
- Optimizacija proizvodnje fermentacijskih arom in sortnih tiolov s povezanostjo njihovih prekurzorjev.
- Proizvodnja aromatičnih belih, roze ali rdečih vin mednarodnega sloga.
Odmerek: 20–40 g/hL mošta.
Uporaba: dodajte neposredno v mošt pred začetkom fermentacije ali na začetku fermentacije.
Prednosti: spodbuja rast kvasovk, preprečuje ustavitve fermentacije in izboljšuje aromatični profil vin.
- Dober nadzor alkoholne fermentacije v belih, roze in rdečih vinih.
- Optimizacija proizvodnje fermentacijskih arom in sortnih tiolov s povezanostjo njihovih prekurzorjev.
- Proizvodnja aromatičnih belih, roze ali rdečih vin mednarodnega sloga.
Odmerek: 20–40 g/hL mošta.
Uporaba: dodajte neposredno v mošt pred začetkom fermentacije ali na začetku fermentacije.
Prednosti: spodbuja rast kvasovk, preprečuje ustavitve fermentacije in izboljšuje aromatični profil vin.
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Ta izdelek doprinaša kvalitativen in kvantitativen vnos hranil za kvasovke s specifičnimi neaktivnimi kvasovkami: aminokisline, vitamini, minerali, elementi v sledovih in preživetveni faktorji. Ta hranila, vnešena skozi celotno alkoholno fermentacijo, zagotavljajo popolno prehrano kvasovk. Ta izdelek tako preprečuje pomanjkanje in presežek dušika, ki je odgovoren za proizvajanje H&8323;S in ostalih žveplovih spojin. Izdelek poleg vsega tudi optimizira aromatične profile vin z izboljšanjem proizvajanja višjih estrov in višjih alkoholnih acetatov. |
---|---|
Uporaba: | Dodajati med uporabo kvasovk na belih, rosé in rdečih moštih. Izdelek regulira alkoholno fermentacijo belih, rdečih in rosé vin, da bi zvišal proizvajanje fermentacijskih arom in poudaril značaj tiolov. |
Priporočljiv odmerek: | 20 do 40 g / hL |
Sestavine: | kvasovke avtolizati, dušik od neaktiviranih kvasovk, aminokisline, celične ovojnice kvasovk |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
Pakiranje: | 500 g |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |