SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Hrana za kvasovke VIALATTE NUTRICELL® FULLAROM

Hrana za kvasovke VIALATTE NUTRICELL® FULLAROM
Vialatte NUTRICELL® FULLAROM je hranilo, sestavljeno na osnovi določenih derivatov kvasovk, izbranih zaradi svojega učinka na aromo vin.
  • Cena:

    od 7,99 €

Izberite:

100gŠifra artiklaZalogaCena
100g8003767,99 €
500g80037538,60 €
1kg80037459,00 €
10kg8003775 dni462,00 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

NUTRICELL FULLAROM podjetja Martin Vialatte je profesionalno prehransko dopolnilo za kvasovke, zasnovano za povečanje aromatične kompleksnosti vin in podporo kvasovkam skozi celotno fermentacijo. Izdelek vsebuje aminokisline, dušik, vitamine, minerale in mikroelemente, ki omogočajo stabilno fermentacijo, optimalno rast kvasovk ter razvoj polnih, aromatično bogatih in harmoničnih vin.

- Zagotavlja stabilno fermentacijo in optimalno rast kvasovk.
- Spodbuja razvoj polnih, aromatično bogatih in harmoničnih vin.
- Poudarja sortne značilnosti in sadne note.
- Primeren za različne vinske stile: bela, rdeča in roze vina.

Odmerek: 20–40 g/hL mošta.
Uporaba: dodajte neposredno v mošt pred fermentacijo ali med fermentacijo po potrebi.
Prednosti: spodbuja rast kvasovk, stabilizira fermentacijo in poudarja sadne in sortne arome vin.

Tehnični podatki

Enološke značilnosti: Ta izdelek je sestavljen iz kvasovk avtolizatov, izbranih neaktiviranih kvasovk in tiamina. Tiamin poskrbi za optimalno množenje kvasovk. Avtolizati in neaktivirane kvasovke sproščajo ne samo aminokisline, ki so takoj dostopne kvasovkam, temveč tudi vitamine in elemente v sledovih, nujno potrebne za pravilen metabolizem kvasovk. To omogoča alkoholni fermentaciji nemoteno delovanje. Ta izdelek poskrbi za širok nabor arom, ki vodijo v nastajanje višjih alkoholnih acetatov s prijetno sadno in cvetno noto. Te molekule proizvajajo kvasovke med alkoholno fermentacijo. Izdelek okrepi aromatični potencial relativno nevtralnih sort grozdja.
Uporaba: Priporočljiv za pridelovanje mednarodnega aromatičnega belega, rosé in rdečega vina. Dodajanje med cepitvijo kvasovk za povečanje proizvajanja fermentacijskih estrov med alkoholno fermentacijo nevtralnih sort grozdja, razredčenega grozdja in grozdja iz zelo produktivnih nasadov.
Priporočljiv odmerek: 20 do 40 g / hL
Sestavine: kvasovke avtolizati, dušik od neaktiviranih kvasovk, aminokisline, tiamin (0,15 %)
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.