SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

KTS® FA

KTS® FA
Vialatte KTS® FA je produkt, namenjen kontroli mikroorganizmov. Narejen je iz glive Aspergillus niger.
  • Cena:

    od 116,50 €

  • ali od 10,95 € / mesec | Izračun obrokov

Izberite:

1kgŠifra artiklaZalogaCena
1kg800790116,50 €
10kg8007915 dni770,00 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

KTS® FA kontrolira rast mikroorganizmov, ki so naravno prisotni v grozdju. Je učinkovita alternativa spojini SO₂. Ta izdelek vsebuje tudi celične lupine kvasovk, ki zmanjšujejo koncentracijo nezaželenih molekul. Izdelek je v granulirani obliki, kar produktu omogoča zelo učinkovito hidracijo.

- Biološki stabilizator na osnovi kvasovk
- Dodaja se neposredno v mošt ali grozdje med vinarjenjem
- Obvladovanje nezaželenih mikroorganizmov in spodbujanje začetka alkoholne fermentacije
- Zmanjšuje potrebo po uporabi žveplovega dioksida, saj učinkovito nadzoruje mikrobiološko floro

Navodila za uporabo:
Izdelek raztopite v njegovi 10-kratni količini vode. Vseskozi mešajte. Raztopino dodajte v kad med prečrpavanjem. Po dodajanju produkta dobro premešajte.

Tehnični podatki

Enološke značilnosti: Ta izdelek se lahko uporablja na moštu ali na grozdju. Poleg že prej omenjenih učinkov, ta izdelek tudi razstruplja mošt in pomaga pri zagonu alkoholne fermentacije. Pri tem ne spreminja naravne prisotnosti aminokislin v moštu.
Priporočljiv odmerek: 15 do 20 g / hL
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
Uporaba: Izdelek je priporočljiv za uporabo moštu ali vinu. Izdelek naj se uporablja pri temperaturi pod 40 °C.
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.