Kvasovka Vialatte Ferm W 58®
Kvasovka Vialatte Ferm W 58 je idealna za pridelavo aromatičnih belih vin.
- Cena:
od 6,90 €
- Šifra artikla:
N800836
- Blagovna znamka:
Dodaj v košarico
KOS
Opis izdelka
Kombinacija S. cerevisiae in S. uvarum, izbrana za proizvodnjo aromatičnih belih vin. VIALATTE FERM® W58 poudari prisotnost sortnih terpenov in ustvari sveže, cvetno aromatične profile. Zagotavlja zanesljivo fermentacijo tudi pri nižjih temperaturah (12–20 °C), nizko tvorbo hlapnih kislin in SO₂, kar ohranja sortne značilnosti in aromatično svežino. Primerna za Rumeni muškat, Traminec, Renski rizling, Muscaris. Chardonay.
- Poudarja prisotnost sortnih terpenov
- Za proizvodnjo svežih, cvetno aromatičnih vin
- Zanesliva fermentacija tudi pri njižjih temperaturah
Odmerek: 20 g/hL
- Poudarja prisotnost sortnih terpenov
- Za proizvodnjo svežih, cvetno aromatičnih vin
- Zanesliva fermentacija tudi pri njižjih temperaturah
Odmerek: 20 g/hL
Tehnični podatki
Rod vrsta: | Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces uvarum |
---|---|
Kinetika AF: | normalna |
Optimalna temperatura delovanja: | 14-18°C |
Odpornost na alkohol: | do 15 % vol. |
Proizvodnja hlapne kislosti: | normalna |
Zahtevan dušik: | srednje |
Proizvajanje H₂S: | nizko |
Proizvajanje SO₂: | zelo nizko |
Proizvajanje pene: | nizko |
Uporaba: | Za pridelavo aromatičnih belih vin |
Sestava: | suha vinska kvasovka |
Priporočljiv odmerek: | 20 g / hL |
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
![]() |
Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |