SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte Ferm® HD18

Kvasovka Vialatte Ferm® HD18
VIALATTE Ferm® HD 18 Je nov osmotolerantni sev do slakorne stopnje 300-310 g/L  Saccharomyces cerevisiae z možnostjo direktnega dodajanja v mošt DROPS&GO
  • Cena:

    od 6,50 €

Izberite:

40gŠifra artiklaZalogaCena
40g8008475 dni6,50 €
100g80084610,60 €
500g80083735,49 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIALATTE Ferm® HD 18 je nov osmotolerantni sev za višje sladkorne stopnje (300–310 g/L), z možnostjo direktnega dodajanja v mošt DROPS&GO. Prilagojen je za fermentacijo belih, roze in rdečih sort grozdja, z visoko toleranco na alkohol in dobro fermentacijsko močjo. Zaradi teh lastnosti je primeren za vinifikacijo in izdelavo strukturnih velikih vin, namenjenih daljšemu zorenju. Uporaben je tako pri nizkih kot visokih temperaturah fermentacije, pri čemer zmanjša proizvodnjo hlapnih kislin.

- odporna na visoko vsebnost alkohola
- osmotolerantni sev
- direktno dodajanje v mošt DROPS&GO

Odmerek:
20 g/hL rehidracija
30 g/hL direktno v mošt

Tehnični podatki

Rod vrsta: Saccharomyces cerevisiae
Optimalna temperatura delovanja: 10-30 °C
Kinetika AF: hitra
Odpornost na alkohol: 18 % vol.
Proizvodnja hlapne kislosti: nizka
Zahtevan dušik: nizek
Proizvajanje H₂S: nizko do srednje
Proizvajanje SO₂: srednje
Proizvajanje glicerola: 8-9 g/L
Proizvajanje acetaldehida: nizka
Proizvajanje piruvične kisline: srednje
Uporaba: Za pridelavo belih, roze in rdečih sort grozdja z visoko toleranco na alkohol .
Sestava: suha vinska kvasovka
Priporočljiv odmerek: 20 g / hL
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.