SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte Ferm® R26

Kvasovka Vialatte Ferm® R26
Je idealen sev za pridelavo modernih rdečih vin z izrazitimi značilnostmi sortne arome z visokimi alkoholi
  • Cena:

    od 6,50 €

Izberite:

40gŠifra artiklaZalogaCena
40g8008495 dni6,50 €
100g80084810,60 €
500g80083835,49 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIALATTE Ferm® R 26 je idealen sev za pridelavo modernih rdečih vin z izrazitimi značilnostmi sortne arome z visokimi alkoholi >14.5% vol. <16% vol, tvori znatne količine glicerola 8 g/L in omejenimi prehranskimi potrebami in majhno proizvodnjo dušičnih spojin H₂S. Encimatska aktivnost kvasovki omogoča sproščanje in ohranjanje primarnih arom grozdja, to je aromatičnih spojin grozdja, ki so značilne za posamezno sorto, obenem pa upošteva značilnosti trte in vinorodnega področja - terroir.

- ohranjanje primarnih arom
- zanesljiva, stabilna fermentacija
- za sodobna, sadna, polnana okus rdeča vina

Odmerek: 20 g/hL

Tehnični podatki

Rod vrsta: Saccharomyces cerevisiae
Optimalna temperatura delovanja: 14.5-16 °C
Kinetika AF: srednja
Odpornost na alkohol: 14.5 do 16,5 % vol.
Proizvodnja hlapne kislosti: nizka
Zahtevan dušik: nizek
Proizvajanje H₂S: nizko
Proizvajanje SO₂: nizko
Proizvajanje glicerola: 8 g/L
Proizvajanje acetaldehida: nizka
Proizvajanje piruvične kisline: srednje
Uporaba: Za pridelavo modernih rdečih vin.
Sestava: suha vinska kvasovka
Priporočljiv odmerek: 20 g / hL
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.